+45 40 825 825 hej@dennismathiasen.dk

Dennis mathiasen… hvem?

Din næste kontaktperson indenfor passioneret markedsføring

Startede min iværksætterdrøm i 2008 for at hjælpe andre med deres markedsføring og for at bevise at det ikke skal være svært at få skabt en historie omkring din virksomhed.

Hvem er jeg

Mit navn er Dennis Mathiasen. Jeg er grafiker, webdesigner, online marketing specialist og koordinator. Ikke blot titler men også ord der kan kobles til passion. Jeg har arbejdet i denne branche i over 20 år.

Jeg arbejder først og fremmest med mennesker som har idéer, drive og inspiration til deres egen virksomhed. Men blot lige mangler den sidste løftestang.

Jeg ser den forskel det gør, når hjemmesider, e-mail kampagner, sociale medie profiler og grafisk identitet skaber glæde, lykke og vækst hos en virksomhed. Jeg næres af det gode samarbejde mellem virksomheden og mig. Når jeg hjælper dig, kan du bruge tiden på det du syntes er vigtigt.

Jeg måler min succes på den indvirkning jeg har på mine kunder.

Hvorfor gør jeg det

Indenfor de seneste par år hører jeg fra flere og flere mindre virksomheder, som syntes at marketing er blevet svært og overskueligt. Måske er der for mange muligheder? Måske koster det for mange penge?

Jeg vil gerne hjælpe dig med din markedsføring og bevise overfor dig at, det ikke kun er de store virksomheder med de store budgetter som kan være med.

Jeg vil lytte til dine behov og ud fra disse, lægger vi sammen en plan. Så du og dit budget kan følge med. Det er da til forstå!

Mine værdier

|

Ærlighed fremmer forståelsen

Jeg tror på det bedste i mennesker og du bør tro på det bedste i mig. Med andre ord, du kan pakke din ”bullshit-alarm” væk når du bruger mig.

|

Hold det simpelt

Jeg tilføjer den simple tankegang i mit arbejde og i mine kundeforhold. Jeg beder dig ikke underskrive langvarige forretningsklausuler. Jeg overbeviser dig ikke om at bruge tunge komplekse systemer til din markedsføring.

|

Relationer fremfor profit

Mit mål er at give, for at kunne få. Succes måles på de gode relationer som opbygges og som giver mening for begge parter. Jeg ved hvad jeg kan give af min ekspertise, folk der sætter pris på det, er velkommen i min forretning.

Så hvorfor arbejde med mig?

Sandheden er, at skabe sin egen markedsføring kan være utrolig tidskrævende. Og det var ikke derfor du startede din forretning. Tro mig, det har jeg gættet. Det er ligegyldigt, om din web tilstedeværelse er en forholdsvis enkel personlig blog eller en kompleks sag med mange undersider. Hvis ikke du skaber det rette indtryk, er chancerne store for at du går glip af nye kundeemner. Du kan gøre brug af mine kompetencer til hver en tid.

Jeg starter altid med at lytte til dig. Vi skal lære hinanden at kende, udforske dine behov og forventningsafstemme.

Du er eksperten i dit fag. Du lever og ånder for din forretning. Du kender dit marked og derfor lytter jeg til dig.

Jeg vil være ærlig og realistisk. Hvis jeg mener at dine forventninger er for urealistiske, så siger jeg det.

Jeg gør hvad jeg siger. Og jeg holder pris og deadline.
Hvis jeg møder forhindringer fortæller jeg dig det.

skab kontakt til dine kunder og til mig

Fortæl mig om dit projekt eller skriv for at sige hej. Uanset om du blot har brug for inspiration eller har en seriøs udfordring – så lad os tale sammen.

ring 40 825 825

Pin It on Pinterest

Shares