+45 40 825 825 hej@dennismathiasen.dk

ekspertise tilbydes

Jeg oversætter komplekse forretningsmæssige mål til enkle og smukke online og offline projekter, der skaber det rette indtryk hver gang

Hjemmesider i Wordpress

Jeg designer altid hjemmesider i Wordpress. Der er ingen grund til at udvikle det store hjul når vi har Wordpress som platform. Men der er mere i hjemmesider end blot et system, flotte billeder, farver og skrifttyper. Godt design og brugerflow gør hjemmesiden levende og lettere for dine brugere.

Branding

Præsentér din virksomhed med stil. Vis helheden til dine kunder. Involver design, marketing, sprog og alt hvad du ellers gør i én pakke. Jeg tænker mål, idealer, forretningspersonlighed ind i din virksomheds identitet for at skabe et helhedsindtryk der holder, på alle platforme.

Grafisk design

I forlængelse af din branding kan jeg skabe grafisk design som har en indflydelse på dine kunder. Uanset om de forespørger på et produkt eller handler, så giver vi dem information i lækkert materiale, som afspejler dit fine produkt eller service. Ja grafisk design har også en praktisk betydning.

E-mail markedsføring

Jeg elsker e-mails fordi de bare virker. Kan du få din kunde til at elske dine e-mails så kan du øge dit salg betydningsfuldt. Tror du mig ikke? Hvad er det første du gør om morgenen? Tjekker din e-mail? E-mail markedsføring kræver ikke højere uddannelse og koster ikke meget mere end en tur i et supermarked.

online marketing – seo & SOME

Markedsføring i dag kan ikke klares med en avisannonce og 100 flyers til uddeling af byens spejdere. Dine kunder er på de sociale medier, og du bør have en klar strategi, for hvorfor du også skal være det. Din hjemmeside er på internettet men hvorfor kan de ikke finde dig?
Alle virksomheder som vil findes, tænker SEO og SoMe ind i deres strategi. Jeg tager ikke chancen, du bør heller ikke.

Support & rådgivning

Du kan sagtens selv passe storsejlet på dit markedsføringsskib, hvad enten det drejer sig om en hjemmeside eller en side på Facebook. Men er du mere interesseret i at servicere og tale med dine kunder, så kan du godt overlade nogle af opgaverne til mig. Jeg låner gerne din kasket og passer roret en gang i mellem.

skab kontakt til dine kunder og til mig

Fortæl mig om dit projekt eller skriv for at sige hej. Uanset om du blot har brug for inspiration eller har en seriøs udfordring – så lad os tale sammen.

ring 40 825 825

Pin It on Pinterest

Shares