+45 40 825 825 hej@dennismathiasen.dk

Branding & corporate identity

Du får brug for det!

I det komplekse og overfyldte marked,vil du virkelig gerne have at dit brand skiller sig ud.
Vis helheden og dit publikum vil genkende din virksomhed på et øjeblik.

Design. marketing. sprog

Når markedsføring i dag spreder sig ud over mange platforme, skal dit brand være genkendeligt og nemt at afkode. Men det skal også være relevant og tro mod din virksomhed. Du ønsker ikke et logo som er dystert og mørkt hvis du sælger bryllupsartikler. Og dine farver skal være friske hvis du har en grønthandler.

Men der er meget mere i branding end farver, skrifttyper og logoer. Dit brand omfatter den måde dit websted, dit visitkort, din Facebookside ser ud, føles og lyder.

Ligesom med alt andet, gør vi det sammen. Vi tager fat om din forretningsstrategi, taktik, og planlægning for at skabe et attraktivt, overbevisende brand for dig. Hvilket betyder, at det skal kunne arbejde solidt på at understøtte din succes nu og i fremtiden.

Husk at dit brand skal kunne fungere både offline og online. Og i den virkelige verden, det er ikke bare noget vi leger.

branding og corporate identitet

Prisen? Fair og ligetil, klar og gennemsigtig.

Et logo sidder i hjertet af en virksomhed. Det er starten på dit brand. Et nyt logo som skal levere identitet i mange år, kan tage alt fra 20-200 timer at skabe.

Fordi jeg tror på gennemsigtighed i prisfastsættelsen, viser jeg her den tid jeg vælger at investere i dit projekt. Min timeløn er kr 750,- ex. moms.

skab kontakt til dine kunder og til mig

Fortæl mig om dit projekt eller skriv for at sige hej. Uanset om du blot har brug for inspiration eller har en seriøs udfordring – så lad os tale sammen.

ring 40 825 825

Pin It on Pinterest

Shares