+45 40 825 825 hej@dennismathiasen.dk

wordpress hjemmeside

Online succes hæver din brand value. Se det er forretning!

Enhver WordPress hjemmeside jeg skaber skal se godt ud, være nem at bruge, fungere som en drøm og være nøje afstemt med dine online forretningsmål.

visuelt. Responsivt. Funktionelt.

Jeg elsker godt webdesign. Formålet er at skabe en online tilstedeværelse for din virksomhed, der er så god at dine kunder også elsker det.

Jeg brænder for at smelte farver, grafik, tekster om til indhold som udtrykker dit brand præcist, klart og smukt. Og jeg ved, hvor vigtigt det er at få de helt rigtige elementer på plads for at inspirere besøgende til at udforske dit websted, komme i kontakt, stole på dig, købe fra dig og komme tilbage efter mere.

Kort sagt, alt hvad jeg skaber for dig er visuelt og følelsesmæssigt slående, at du kan udnytte kraften til din kommerciel fordel.

Responsiv wordpress hjemmeside

en WordPress hjemmeside er brugervenlig og nemt at installere

Se det er nemt for os designere og udviklere at pege på de mange fordele. Jeg skal prøve og gøre det overskueligt for dig.

I bund og grund er WordPress navnet på et stykke software der sørger for at du som hjemmesideejer nemt kan administrere og tilføje nyt indhold til din hjemmeside. Når det kommer til at oprette en hjemmeside er WordPress et rigtig godt sted at starte. WordPress giver dig både et overskueligt administrationssystem og utrolig mange muligheder for at tilpasse din side.

Det bagvedliggende administrationssystem er her du styrer dine indstillinger og dit indhold. “Front-end” af din wordpress hjemmeside er her dine besøgende bliver præsenteret for din side, når dit taster www.ditdomæne.dk

“Indtast WordPress i Google og se hvad der sker. Du vil få cirka 603.000.000 resultater på mindre end et sekund.”

Vi har gennem flere år brugt Dennis Mathiasen til både, at lave vores virksomheds hjemmeside samt at holde det hele opdateret. Det fungerer virkeligt godt og påklageligt. Hvis du ønsker at få dig en rigtig god løsning på blandt andet oprettelse af hjemmeside eller anden form for marketing, så er det den helt rigtige I har fat i.

Vi kan varmt anbefale jer at prøve Dennis, da vi kun har haft gode oplevelser, med de projekter vi har kørende og da det fungerer så godt, vil det med garanti forblive sådan i mange år frem.

Daniel Jovanovic

Hovedstadens VVS Teknik Aps

Prisen? Fair og ligetil, klar og gennemsigtig.

Hver hjemmeside er unik, med sine udfordringer og ambitioner. Et websted kan tage fra 10-100 timer at designe og udvikle, men jeg arbejder som regel ved at give et tilbud. Så du altid ved hvor du står og er i kontrol med din investering fra start til slut.

Fordi jeg tror på gennemsigtighed i prisfastsættelsen, viser jeg her den tid jeg vælger at investere i dit projekt. Min timeløn er kr 750,- ex. moms.

skab kontakt til dine kunder og til mig

Fortæl mig om dit projekt eller skriv for at sige hej. Uanset om du blot har brug for inspiration eller har en seriøs udfordring – så lad os tale sammen.

ring 40 825 825

Pin It on Pinterest

Shares